2014. november 15., szombat

9. rész

Fél év után meghoztam az új részt. Ne haragudjatok a hosszú szünetért, de közben sok minden történt. Mikor abbahagytam, nem nagyon volt ihlet és Louist is kissé meguntam, gondoltam, hogy ezt már nem fogom folytatni, azonban úgy gondolom megérdemel egy befejezést, ezért nem tervezem hosszúra, kb 15 részes lesz, aztán le is zárom a történetet. Ez a rész egy kicsit uncsi lesz, de majd a következőtől indulnak be igazán az események.


Louis elakarta hagyni Zayn autóját, de lefogta és eléggé mérges tekintettel figyelte őt.
-Na, idefigyelj! Innen te nem fogsz kiszállni, mert akkor lebukásveszély van, ne legyél már ilyen ostoba! –emelte fel a hangját ezzel még jobban megijesztve Louist.
-Minek hoztál ide egyáltalán? –akadt ki Louis, a hangjában érezhető volt a félelem, ezért Zayn kinevette.
-Miért vagy ennyire beszari? Csak azt akartam, hogy jól érezd magad, erre te beijedsz! Na, szívd csak el azt a spanglit! –Zayn rá akarta erőltetni Louisra. Innentől kezdve már nem volt visszaút, hiszen már elárulta magát neki, csak akkor tudja elhallgattatni, hogy ha ő is szív vele. Megkérhette volna, de ő biztosra szeretett volna menni. Egyenesen a kezébe nyomta a cuccost, Louis jobban szemügyre vette, kissé bizonytalan volt. Gondolkodott rajta, hogy elszívja-e, ha már Zayn ennyire szeretné.
-Jó, de akkor te is. –közölte határozottan, ekkor Zayn elővett a zsebéből még egyet és felmutatta.
-Most boldog vagy? –előhúzta az öngyújtót is. Louis bólogatott, bár nagyon messze állt ő a boldogságtól. Zayn bele is szívott, aztán mutatta, hogy Louis is tegye meg, ami hamarosan meg is történt, azonban köhögni kezdett a sűrű füsttől.
-Meg ne fulladj itt nekem! –Vigyorgott Zayn.
-Nem, ezt nem bírom. –panaszkodott Louis.
-Hozzá fogsz szokni, csak csináld már! –mondta Zayn kissé ingerülten, mert kezdett elmenni a türelme. Most már bánta, hogy megmutatta Louisnak, pedig csak jót akart neki, de nagyon nem él vele. Azonban a külső szemlélő megkérdőjelezné a jó szándékát, hossz távon semmiképp sem jó ez, azonban Zayn csak a jelent nézte.
-Jó, ha annyira akarod, csak légy egy kicsit türelmesebb. –kérte Louis kicsit ingerülten.
-Jólvan már, nyugi. Várok én! –ekkor csend keletkezett közöttük, Louis nagyon kellemetlenül érezte magát, nem szívott bele a füves cigibe, csak hagyta füstölögni, s a szemét azon tartotta mindvégig. Zayn hátradőlt az ülésen, majd keresztbe fonta a karjait mellkasa előtt, miközben szúrós szemekkel bámulta az elbizonytalanodó fiút.
-Na, mi lesz már? –sürgette meg higgadt hangnemben, Louis ránézett, de látszott rajta, hogy nagyon kétségbe van esve, azonban Zayn ezzel nem foglalkozott. Ha már elkezdték, akkor már végig is fogják csinálni, történjék bármi is.
-Várjál már! –válaszolta Louis kissé ingerülten, egyre idegesebb volt. Mindenképp belekellett szívnia, ugyanis innen már nincs kiút. Olyan volt neki, mintha Zayn nem is a barátja lenne, hanem valami rossz banda tagja, amiért ilyenre kényszeríti őt és nem hajlandó addig elengedni, ameddig nincs az elszívva. Rájött a sírógörcs, tehetetlennek érezte magát és közben csalódottnak is. Nem gondolta volna ezt Zaynről. Számára nem ez volt a drog, hanem a penge, amit most elveszített, s ha az meglenne, akkor most nem lenne ilyen nehéz helyzetben.
-Annyit kínlódsz, rossz nézni téged.
Ekkor Louis a szájához emelte, majd beleszívott, azonban most felkészültebb volt, de még így sem tudta megállni, hogy ne jöjjön rá a köhögő roham, már az sem érdekelte, ha megfullad, legalább nem kell tovább élnie és szenvednie. Folyamatosan beleszívott és azt várta, hogy meghaljon, mivel teljesen biztos volt benne, hogy megfullad, azonban nem így történt, mert egyszer csak csillapodott a köhögése, majd alább hagyott. Eközben Zayn is szívott, s már kezdett elszállni, de Louisra is hatott, talán rá jobban.

Elérkezett a reggel, Niall korábban kelt fel a kelleténél, mert nagyon aggódott Louisért. Valami azt súgta neki, hogy megint meg kell néznie, hogy mi van vele. Inkább nem is kopogott be hozzá, hanem egyből a pótkulcsért ment, így ki is nyitotta, anélkül, hogy szólt volna. Körülnézett, azonban őt nem látta sehol sem, tehát úgy volt vele, hogy csakis a fürdőszobában lehet, ami aggódással töltötte el, ugyanis az előző napi borzalomnak is az volt a helyszíne. Gyorsan odament, majd hirtelen berontott. Nem látott senkit.
-Louis, hol vagy? –kérdezte ingerülten, alapos oka volt az aggódásra, nagyon is félt, hogy talán történt vele valamit, vagy valami hülyeséget tett magával. –Ez nem játék, Louis! Az életeddel játszol, és ezt nem fogom hagyni. Azonnal gyere elő! –kiabált, de hiába, mivel nem tartózkodott ott, sőt Niall azt sem tudhatta, hogy nem töltötte ott az éjszakát. Reggelinél találkozott a többiekkel, vagyis csak Harryel és Liammel, mivel Zayn sem került elő.
-Zayn? –kérdezett rá Harry.
-Fogalmam sincs, de Louis nincs a helyén. Lehet nem is aludt itt éjszaka. –közölte Niall kétségbeesetten, s jogosan. Harry közömbösen ránézett, azt érezhette az ember, hogy őt ez egyáltalán nem érdekli, felőle történhet Louissal bármi, csak ne ő legyen már végre a középpontban. Valójában így is volt, nagyon unta már, hogy mindig Louis van figyelem központjában. Szerinte semmivel sem érdemelte ki, csak az ostoba depressziójával meg az önsajnálattal. Egykor valóban legjobb barátok voltak, de úgy érezte emiatt a viselkedés miatt egyre jobban eltávolodik tőle. Ő szórakozni szeretett, nem pedig egy depressziós ember állandó problémáit kezelni, illetve hallgatni. Ezt csak őt is nagyon lehangolja, s ebből nem kér.
-Ezt most nem mondod komolyan? –döbbent le Liam, ugyanis ő Harryvel ellentétben nagyon is aggódott Louisért.
-Pedig igaz, vagyis, amikor reggel benéztem hozzá, sehol sem volt.

Zayn és Louis az autóban töltötték az éjszakát, miután rendesen kiütötték magukat, azonnal el is aludtak. Louis ébredt fel hamarabb, hirtelen azt sem tudta hol van és, hogy mi történt az előző éjszakán. Nézett jobbra-balra, majd végül beugrott neki minden kocka. A fejéhez csapott, nem értette, hogyan mehetett bele ekkora ostobaságba. Félt a következményektől, illetve attól, ha esetleg megtudja valaki, hogy mit fog róla gondolni. Félt az elítéléstől és a gyűlölettől. Elhatározta, hogy soha többé nem fog semmit sem szívni, ugyanis ez nem az ő világa. Felébresztette Zaynt, majd végül magához is tért.
-Hol vagyunk? –kérdezte kómásan.
-Egy autóban valami erdő mellett és szívtunk. –felelte Louis kétségbeesetten.
-Ja tényleg. –majd ránézett a telefonja képernyőjére, hogy megtudja mennyi az idő, ami fél 11-et mutatott. –Te jó ég, nagyon elment az idő és mindenki minket keres. –kiáltott fel, aztán gyorsan felült az ülésen és már indította be a motort. Bekapcsolták a biztonsági öveiket, utána elhajtottak egyenesen a szálloda felé. A többiek már türelmetlenül várták őket, telefonon sem tudták őket elérni, de amikor meglátták Zayn kocsiját, egy nagy kő esett le a szívükről, mert az anyós ülésen ott ült Louis. Kiszálltak.
-Hol a fenében töltöttétek az éjszakát? –kérdezte Niall feldúltan, miközben közelebb sétált hozzájuk.
-Bulizni voltunk, utána egy szállodában aludtunk. –hazudta Zayn, azonban annyira nem volt ez logikus, mert ennyi erővel vissza is jöhettek volna aludni. Niallnek azonnal feltűnt ez.
-Nem értem minek mentetek másik szállodába. –értetlenkedett a szöszi.
-Mert túl messze volt és fáradtak is voltunk. –talán így hihetőbb, de volt benne valami és Niall érezte is. Liamre nézett, aki értetlenül vállat rántott.
-Menjünk inkább be, ma este már koncert lesz. –szakította félbe Harry, s a többiek hallgattak is rá. Louisnak eszébe jutott az elveszett pengéje, elhatározta, hogy mindenképp megkeresi vagy beszerez egy másikat, mert anélkül üresnek érzi magát. Ezt nem tudhatja meg senki, elég, ha Niall tudja, azonban már Harry is, mivel észrevette a testén a vágásokat és hiába tagadta volna. Eszébe jutott, hogy talán eldughatták, hogy ne tegye meg többször, de csak a fejét rázta meg, gondolván milyen ostobák, hogy nem gondolnak arra, hogy vesz egy másikat. Mosolygott magában emiatt.

Eltelt néhány óra, a fiúk az étkező felé vették az irányt, azonban már megszokhatták, hogy Louis nem tart velük, hogy ő nem ebédel. Ez is aggodalomra ad okot, ugyanis ha így folytatja, akkor legyengül teljesen.
-Louisnak többet kéne ennie. Le fog gyengülni. –szólalt meg Niall, ekkor Harry az asztalra csapott.
-Mindig csak Louis, Louis és Louis! Kezdem unni. –nem tudtam már visszafogni magát, ekkor Zayn haragosan nézett rá, ugyanis eddig mindig próbálta elhitetni, hogy a legjobb barátja továbbra is, azonban most teljesen ellenkezőjét mutatja.
-Pont, hogy ilyenkor kéne mellette állni, ilyenkor szüksége lenne rád nagyon is. –mondta mélyen a szemébe nézve, s legbelül elismerte, hogy fekete hajú barátjának nagyon is igaza van. De ha egyszer már elege volt?
-Igazad van. Én meg cserben hagytam! –akadt ki, legalábbis úgy tett. –tudtátok, hogy vagdossa magát. –váltott hirtelen témát, miközben beleivott a vizébe. Zayn megdöbbenve nézett a göndörre, nagyon meglepte őt a dolog, Niall és Liam meg azért, amiért így kikürtölte.
-Ne már! Ez most komoly? –akadt ki Zayn.
-Ne már! Most már mindenki tudja. –csapott a fejéhez Niall, aztán Liamra nézett, mivel azt gondolta, hogy ő kotyogta ki Harrynek.
-Most miért nézel így rám? –kérdezte értetlenül.
-Mondtam, hogy senkinek ne mondd el, ráadásul úgy is kellett volna tenned, mint aki nem tud semmiről. –válaszolta az ír kissé dühösen.
-Nekem Liam nem mondott semmit, magamról jöttem rá, mivel észrevettem rajta a vágásokat. Egyébként eldugtam a pengéjét. –szólt közbe Harry.
-Jól tetted. –helyeselte Niall.
-De bármikor beszerez egy másikat, tehát értelmetlen is. –mondta Liam.

Ez így is volt, most volt csak lehetősége, amíg a többiek esznek. Elment egy boltba, vásárolt egy zsebkést, aztán vissza is szaladt a szállodába. Bezárkózott a szobába, majd gyorsan a fürdőszoba felé vette az irányt. Ott gyorsan levetkőzött, csak az alsót hagyta magán, illetve egy pólót, majd beállt a tükör elé és a combján lévő félig begyógyult vágásokat vizsgálta. Utána felhajtotta a pólóját és a hasán lévő friss hegeket nézte, miközben a jobb kezébe tartotta a kést és azon gondolkodott, hogy melyiket szakítsa fel, de ekkor megzavarta a kopogás. A kést elejtette, koppant egyet a csempén, de nem foglalkozott vele. Kiment ajtót nyitni, Harry állt ott, kezében egy zacskó pogácsát tartott.
-Hát te? –lepődött meg Louis. Harry nem válaszolt, hanem csak szó nélkül besétált a szobába, majd letette az ágyra a pogácsákat.
-Szeretnék bocsánatot kérni. –hajtotta le a fejét, a szőnyeget bámulta.
-Miért kérsz bocsánatot? –kérdezte Louis, miközben eggyel előrébb lépett közelebb Harryhez.
-A tegnapiért, meg úgy alapjában véve. Meg tudsz bocsátani? Olyan bunkó voltam veled és emiatt igenis haragszom magamra. –vallotta be a göndör hajú és tényleg elszégyellte magát, amiért képes volt a legjobb barátját a legnagyobb bajban cserben hagyni.
-Nincs semmi baj, te mindig is a legjobb barátom leszel. –megsimogatta a vállát Louis. –Miért hoztál pogácsát? –aztán témát váltott, miközben az ételre pillantott, utána meg Harry is, amint elhangzott Louis szájából a kérdés.
-Hogy megedd. Semmit sem eszel, ez így nem mehet tovább, érted? –Louis a fejét rázta, miszerint, hogy ő egy falatot sem tud lenyelni. –Nem csinálhatod ezt, össze fogsz esni? –Harry ragaszkodott hozzá és megfogadta magának, hogy addig nem mozdul el, amíg meg nem eszik legalább egyet.
-Nem fogok, ne aggódj már ennyit! Most jobb az, ha kihányom? Úgysem fog lemenni a torkomon.
-Nem fogsz hányni, le fogsz gyengülni, nem érted? Kórházba fogsz kerülni.
-Ne aggódj már ennyit, már mondtam! Nem fogom megenni, mert nem bírom, és ne erőltesd rám, mert nem fog menni. –mondta határozottan Louis, majd Harry kezébe nyomta a pogácsás zacskót.
-Addig nem megyek el, amíg be nem kapsz egyet. –határozottan csípőre tette a kezeit.
-Na jó, de csak egyet. –adta meg végül magát Louis, mutatóujját a levegőbe emelte. A göndör kivett egyet a zacskóból, majd barátja kezébe nyomta, aztán Louis a szájához emelte, beleharapni készült, azonban ez eléggé lassan mente neki.
-Kicsit gyorsabban. –sürgette meg Harry, végül sikerült neki, de öklendezni kezdett.
-Ide ne hányjál! –kiabálta el magát Harry, miközben egyre hátrébb ment, nehogy beszennyezze a ruháját a béltartalom.
-Mondtam már, hogy nem megy le egy falat se a torkomon? Te meg itt erőltetted!
-Jólvan, ne haragudj! Hagyd inkább a fenébe! –ezzel Harry megfogta a zacskót és távozott a szobából, hogy Louis egyedül maradhasson, gondolván úgyis annyira imádja a magányt, mivel mostanában eléggé társaságkerülő is. Biztosan a depressziója miatt.
Teltek a hónapok, beköszöntött a nyár és a srácok lassan megkezdik az amerikai turnéjukat. Louis valamivel már jobban voltam, de ahogy meghallotta, hogy Eleanor csatlakozik hozzájuk, teljesen kivirult.

1 megjegyzés: